Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 156 без климатик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Цвета е сребрист,като е без клима с едно обслужване и разход по-малко.На 146-цата ми в момента се нуждае от дозареждане на фрион,да готино е в жегите с такава екстра.Желанието ми е голямо да доплатя изгодно за Алфа 156 макар и без климатик.Нека да ги сръвним само двете купета и др.За бегачка не се знае мисля за един добър ре-мап само.
    Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
    Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщение
      Цвета е сребрист,като е без клима с едно обслужване и разход по-малко.На 146-цата ми в момента се нуждае от дозареждане на фрион,да готино е в жегите с такава екстра.Желанието ми е голямо да доплатя изгодно за Алфа 156 макар и без климатик.Нека да ги сръвним само двете купета и др.За бегачка не се знае мисля за един добър ре-мап само.
      Покажи някоя снимка да я видим де
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Покажи някоя снимка да я видим де
        Снимки нямам,в петък ще ходя до Ямбол да я огледам. Ще се похваля и снимки ще кача.Ако имам късмета ще вляза в отбора на 156-ците

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
          Аз съм виждал даже и дизелова 156 без клима. Има доста коли внос от Швейцария, които също нямат. Бутона за локалната циркулация е на мястото на "снежинката" а на средната врътка няма бутон.
          Първоначално публикувано от speеdddddd Покажи съобщение
          И на врътката за топло студено няма градуси .....за да си го настроиваш на каквато искаш температура ...
          Ето и нагледно

Attached Files
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Ето и нагледно

Аха,а иначе има кръглата решетчица до аварийния бутон.Другото черно бутонче за какво служи Живко

Comment

Аха,а иначе има кръглата решетчица до аварийния бутон.Другото черно бутонче за какво служи Живко
              Някаква лепенка, аз там имам икона

Ето ти други 2

156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Предлагат ми бартер въпросната 156-ца за моята,човекът ми обеснява че нямала колата климатик и е внесена от Германия.Защото знам че всички са обурудвани със климатик или климатроник.Но значи ще попадна на такава без това удоволствие
                Има такива модели Алфи, а и в Германия са скарани с екстрите
                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Working...
                X